Chatbot för marknadsföring

 
 
Man vid vatten_ljusterad_1000x460px.jpg

Med vår chatbot för marknadsföring kan ni skicka ut riktade meddelande till både grupper och personer. Baserat på personernas aktivitet på er hemsida kan ni segmentera kunderna och skicka ut riktade meddelanden till respektive grupp. Ni kan också ställa in Zummys chatbot och automatisera meddelanden till personer som till exempel varit inaktiva på hemsidan under en tid.

Med en chatbot som verktyg i er marknadsföring får ni inte bara en kanal för att skicka riktade meddelanden till era kunder. Ni får också en kanal för automatiserad remarketing. Ni kan ställa in chatboten på att skicka ut påminnelser om produkter som kunden har besökt på er hemsida, alternativt skicka ut info om liknande produkter som ni erbjuder i ert sortiment.

Zummys chatbot för marknadsföring känner också av om hemsidan uppdateras och kan automatiskt skicka ut nyheter och information om uppdateringar på hemsidan. Det finns med andra ord en mängd möjligheter att effektivt utnyttja en chatbot i Messenger i er marknadsföring. Det tål att upprepas hur mycket bättre meddelanden i Messenger fungerar, jämfört med mejlutskick.

 
 
Chatbot i Messenger bättre än mejlutskick
 

Fördelar med Marknadsföring genom chatbot i Messenger:

  • Hög öppningsfrekvens – fyra gånger högre än e-postutskick.

  • Fler som klickar sig vidare från erbjudandet eller meddelandet – nästan fem gånger högre CTR (Click-through Rate) jämfört med e-postutskick.

  • Ett ökat engagemang från kunderna – 10-20 % fler som klickar sig vidare till hemsidan.

  • Möjlighet att lägga in ”Call To Action” knappar, vilket ger hög konverteringsgrad

 

Testa gratis!

Testa vår standardlösning gratis i en månad! Du kommer igång i loppet av ett par timmar, anslut till tjänsten genom att fylla i uppgifterna under formuläret “Testa gratis”. Efter testmånaden kan ni välja att fortsätta, ni betalar då ett månadsbelopp på 300 kr per 1000 användare.

Eller så hör ni av er till oss och låter oss visa er användningsområden och funktioner för just er.